De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat kan verschillen per tandartsenpraktijk.

Vragen over uw rekening?

Wij zijn in onze praktijk liever met u bezig, dan met onze administratie. Daarom hebben wij de facturering aan  Infomedics  uitbesteed.

Voor vragen over uw nota verwijzen wij u naar de  veelgestelde vragen van Infomedics. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u middels onderstaande gegevens contact met Infomedics opnemen.

Algemene betalingsvoorwaarden Infomedics

Online betalen
Als uw zorgverlener meedoet met online betalen, vragen wij u om een account aan te maken op onze website. Als u inlogt op uw rekeningenportaal, heeft u alle rekeningen netjes op een rij en kunt u direct online betalen. Bij het inloggen op uw account vragen wij u om een code in te vullen die wij via SMS aan uw mobiele telefoon sturen. Dat heet tweestapsverificatie en zorgt ervoor dat niemand anders dan uzelf uw privacygevoelige gegevens kan zien.

Hebt u vragen?
Voor vragen gaat u het best eerst naar onze website. U kunt daar eenvoudig checken of uw rekening aan Infomedics al is betaald. En verder is de kans groot dat uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Ook een betalingsregeling kunt u eenvoudig via de veelgestelde vragen op onze website aanvragen.

Contactgegevens Infomedics

Website: https://www.infomedics.nl
E-mail: rekening@infomedics.nl
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur.
Telefoon algemene vragen: 036 – 20 31 900.

Verzekering

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar https://www.poliswijzer.nl/zorgverzekering